majabee Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mam problem z instalacją sterownika ide nvidi. Po zainstalowaniu winda przy ładowaniu się restartuje. Próbowałem różnych wersji i to samo. Przez brak tego sterownika i pracę na sterach windy, dysk który jest ata100 z odpowiednią taśmą, pracuje mi w trybie PIO. Jest włączone DMA jeśli dostępne. Płyta i procek Barton 2500+ nie podkręcane (jeszcze nie mam mnożnika odblokowanego). Bios najnowszy 5.4 bodajże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No niestety ja takiego problemu nie mam ale informuję iż najnowsza wersja BIOS'u to 5.7 dostępna tutaj http://www.msicomputer.com/support/bios_result.asp. Wgraj ja a może coś pomoże.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majabee Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Też wgrałem bIOS 5.7 i nic nie pomogło... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...