kassiunia Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24768253 Mam pytanko czy ktoś to ma i jak to się sprawuje i oczywiście czy warto zeby nie utopić kasy Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja sie spotkalem z Taka Rura ! : ) Do nabycia w castoramie tudziez praktikerze w cenie ( ca ebaut 8 zł ) Mysle, ze warto jesli rozsadnie to zamocujesz, efekt bedzie widoczny. A czy 15oC ? Raczej niekoniecznie PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 to zwykła rurka do wentylacji do kupienia w sklepach z częściami samochodowymi lub agd (tam gdzie kuchenki gazowe) cena tego cuda ok 4zł za taki kawałek 50cm da się z tego zrobić prawie metr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Wielkie dzięki panowie, tak więc idę do sklepu samochodowego i zobaczymy 12 zeta a 4 róznica (Forum Rulez) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No tak, "kolega" SNAP zdziera z ludzi kasiorke. Syci niesamowicie ten profesjonalny wykres skrobany w paincie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No tak, "kolega" SNAP zdziera z ludzi kasiorke. Syci niesamowicie ten profesjonalny wykres skrobany w paincie :lol: Hehehe, dobre dobre :). Do tego jeszcze ten cytat: Nie przepłacaj u innych, kup u mnie - pewnie i szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja kupiłem taką na allegro, ale elastyczną z PCV, i jestem bardzo zadowolony. Temperaturki znacznie spadły, nawet o 5* w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 2 lata temu robiłe mtakie coś ze sklejki, efekt taki sobie, hałas wzrósł. kolo ma niewłąściwie na ryzunkach zamontowane wiatraki, pod zasilaczem zawsze ma wydmuchiwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ale nie zauwazyles ze to przechodzi rowniez przez zasilacz? Nie tylko przez gore! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No tak, "kolega" SNAP zdziera z ludzi kasiorke. Syci niesamowicie ten profesjonalny wykres skrobany w paincie :lol: Według mnie SNAP jest nieuczciwy jeszcze z jednego powodu. Te rysunki pochodzą ze strony Sunbeam http://www.sunbeam.pl/products/Products-ov...ooler%20kit.htm ...tyle, że tam jest cały zestaw (rura, elementy montażowe, filtr, komin, itp.) i kosztuje ok. 70zł. Nie sądzę, żeby SNAP oferował zestaw Sunbeam za 12zł... :twisted: Do nabycia w castoramie tudziez praktikerze w cenie ( ca ebaut 8 zł )Zgadza się. Kupiłem ostatnio 3 metry takiej rury (alumninium, średnica 8cm) za 20zł. Na tunel polecam jednak rure elastyczną z PCV (http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72239). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 dobre kupiłem w moto za 12 zeta 60 średnica zapodałem na procka i grafe temp spadła o 7 stopni ale musiałem filterek za łożyć bo ciągnie kurz bezpośrednio no i jest też i wada w tunelu troche szumi i jest mini. głośniej ale efekt ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...