MAGIC Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 jak wgrać starszą wersje biosu do LiteOn SOHW-812S ??? ??? ??? bo na najnowszej (US0J) wersji z CDRinfo.pl nie zadobrze nagrywa :( :cry: i chce wrócić do US0F !!! HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 już nieważne :lol: znalazłem rozwiązanie problemu na tym forum wgrałem wersje (US0A) i już nagrywa normalnie tylko jeszcze nie wiem czy to była wina tego najnowszego (US0J) bios`u czy tych 2 płytek co się sypneły :? chociaż były firmowe "Emtec`a" :evil: z promocji w Makro (Ząbki) za 7,34zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelblu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Emtec to syf w DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Emtec to syf w DVD w CD też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 w CD też Na CD Emtec`a nie nażekam kożystam z Ceramicznych i są naprawde dobre a DVD możliwe że są z...ane jeszcze mam 5 czystych potestuje zobacze :evil: A jakie czyste DVD-R/RW polecacie :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 eee co to znaczy dziwnie?? od tylu, po skosie czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja na swoim Necu 2500A wypalam na TDK DVD-R i Verbatim DVD-R wypalilem narazie 20 i w starszych laptopach , nowych napędach ładnie sie czytają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja wypaliłem 5 Verbatim`ów DVD-R i te dobrze czytają wszystkie napędy a tych Emtec`ów nie zazbytnio chcą czytać tak z biegu trzeba włożyć napęd sobie pomieli wysunąć / wsunąć i dopiero załapuje :? ZAWIODŁEM SIĘ NA TYCH Emtec`ach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...