Arokh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Otóż Co to jest rdzeń karty graficznej, jak wygląda i gdzie on sie znajduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 hmmm no tam gdzie gpu,czyli pod radiatorem na ktorym powinien znajdowac sie wiatrak :D tu masz link to artykulu w ktorym "master" rozwala karte mlotkiem :D tam sobie wszystko uwaznie obejzysz.pozdro :D http://www.tweak.pl/artykul/clap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Jak widze temat typu : "Pytanko malego lamerka", "Mala lamka nie wie..." to mi sie krew burzy i mam ochote młotkiem nap....alac gdzie popadnie. Taka mala refleksja :evil: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Thx no bo mam taki problem, z karta Niechce działać poprawnie. Jka włączam gierke 3D to sie komp wiesza, jak serfuje po stronkach to co chwile ekran tak jakby sie zawieszal i po 30 sec juz jest ok (to mnie najbardziej wqrwia) Borykam się z tym problemem już od 3 miesięcy, i nieumiem tego naprawić. Okazało się ze coolerek był spalony po wymianie (do jasnej cholery) nic się niepoprawiło. Rozmawiałem z kolegami, że ponoć rdzeń się zfajczył ale zaniosłem płytke do servisu no i wszystko bylo ok [ponoć (na tym ich kompie tam komp sie niezawieszał podczas działania aplikacji 3D)] CO mam robić PROSZE pomóżcie!!! Ja już tu wariuje i mnie krew zalewa!!! Używam GeForce'a 64 MX 400 (3 lata jush ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 jestes nowy wiec nie bede brutakny ale: 1.zmien nazwe tematu na taka ktora bedzie cos mowila. 2.chetnie ci pomoge ale musze wiedziec jaka masz konfiguracje kompa,no i co jezeli pamietasz stalo sie te 3 miechy temu ze teraz nie dziala(moze zmieniales jakas czesc w kompie.) ps nie zapomnij podac zasilacza ps2 napisz z kad jestes, moze jestesmy sasiadami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 1. Jest 2. Myśle ze ten temat powinniśmy przedyskutować na gg ;] 3079319 prosze o kontakt ps: podam na gg ps2: Górny Śląsk okolice Katowic Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...