rzeznick Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam!! Mam Radka His Excalibur 9800 pro i chce sflashowac bios na xt. Poczytalem troche tu na forum i zauwazylem ze ludzie zamartwiaja sie tym ze w ich kartach siedza pamiatki Hynixa a nie Samsunga. Dlaczego tak jest? U mnie moge te pamiatki wykrecic na 780 i poko bez artefaktow przez 3dmarka03 przechodze. Czyzbym byl wybrancem ze dobre Hynixy trafilem czy co? Czekam na opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 No cóz, moim zdaniem mówienie że Hynixy są BEE jest przesadzone.Ja miałem R9600PRO na Hynixach 2.8 i chodziły na 824MHz .Teraz mam HISa R9600PRO i też ma Hynixy 2.8ns, ale przy taktowaniu 700MHz są gorace i pojawiaja sie drobne śmieci (szykuje radiatorki).Wszystko zalezy od tego jakie sie kostki trafi bo przeciez wiadomo ze nie wszystkie sa super podkrecalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Moje hynixy ida na 756Mhz ( Tyle pociagnał ati tool) w 3dmarku widac jednak kropeczki na słoniach. Atitool szukal maxa na standardowym chlodzeniu natomiast do 3dmarka zapuscilem na karte wentylator 120x120 bo pamieci sie kosmicznie grzała. Po dorzuceniu radiatorkow pewnie uda mi sie zyskac pare dodatkowych Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 No cóz, moim zdaniem mówienie że Hynixy są BEE jest przesadzone.Ja miałem R9600PRO na Hynixach 2.8 i chodziły na 824MHz .Teraz mam HISa R9600PRO i też ma Hynixy 2.8ns, ale przy taktowaniu 700MHz są gorace i pojawiaja sie drobne śmieci (szykuje radiatorki).Wszystko zalezy od tego jakie sie kostki trafi bo przeciez wiadomo ze nie wszystkie sa super podkrecalne. po co zmieniłeś Gigacube R9600Pro na HIS R9600Pro??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 po co zmieniłeś Gigacube R9600Pro na HIS R9600Pro???Nie zmieniłem tylko mi padł :cry: .W zamian dostałem HISa bo Gigacub-ów sie juz nie robią.No i na razie nie jest żle, rdzeń idzie na 550MHz(czuje ze jeszcze pójdzie kilka MHz) a z pamiątkami jeszcze walcze :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia_k Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ja mam R9600 non pro (325/400) i pamięci Samsung 4 ns i karta ładnie sie kręci na 400/500 pewnie pujdziw więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...