...:::Piter:::... Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 SIemano, co trzeba pozmieniąc w Motherboard Monitor, żeby wyśiwtlała sie temperatura na wyśiwetlaczu na płycie??? Bo zapomniałem co trzeba pozmieniać :( Do moderów jak już ktoś mi napisze co i jak. to usuńcie ten temat jak chcecie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Zakladka General -> Enable RD2Pro support Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jak bys mugł coś bardziej to rozwinąc 8) Bo wyświetla mi się jakieś 95 8) a takiej nie mam żadnej temperatury, z tego co pamiętam trzeba jeszcze ustawić sensor żeby się wyświetlała temepratura proca albo hdd, chipsetu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wszystko pamietasz a jakos zrobic nie ozesz .. podspodem bodajze pod tamta opcja wybierasz ktory czujnik .. musisz go of coz wczesniej zdefiniowac w zakladce z sensorami temperatur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 H... nadal nie moge dojść jak to zrobić... Kur..... Pomużcie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kup sobie slownik ortograficzny !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 napisz czeog nie rozumiesz bo ci juz wszystko podano na tacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No nie pamiętam co trzeba ustawić z tymi sensorami!! Bo jak teraz tylko ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to to mam jakieś 95!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...