Pretorian Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 witam juz jestem troche wkurzony.Otóż cała historia zaczeła sie (tak mi sie wydaje) jak mi założyli sdi.Nie wiem co jest ale jak np. łaże sobie po necie to w pewnej chwili tkkk reset sprawdzałem już chyba wszystko zasilacz, wyprubowałem wszystkie funkcje w biosie na defaulcie i na max oc, sprawdziłem na każdym sofcie , poprostu nie wiem co jest grane a zależy mi żeby mieć XP zainstalowany.POMOCY :? :? :? :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Witam URL: http://www.microsoft.com/downloads/release...1%2F2100&Page=0 -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 tylko jeden mały problem kurde ja mam polskiego Xpek a to jest patch do angielskiej wersji da sie cos z tym zrobić czy mam szukać angielskiej wersji xp??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zajrzyj wobec tego tu: http://lauf.toya.net.pl/modules.php?name=D...wdownload&cid=7 (dluuuugo sie otwiera) :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Albo od razu download: http://lauf.toya.net.pl/modules.php?name=D...p=getit&lid=155 (nie wiedzialem jaka masz wersje jezykowa, przepraszam) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 hohoho rzeczywiście dlugo sie otwiera nadal jak to pisze to mi sie otwiera i konca nie widać :cry: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 hohoho rzeczywiście dlugo sie otwiera nadal jak to pisze to mi sie otwiera i konca nie widać :cry: :roll: Bo to jest Jama Mustacha przeniesiona do sieci wewnetrznej PW (suxx tepsiana bramka :-( ). Moze poszukaj wprost pliku: "Q319810_WXP_SP1_x86_PLK.exe" ? -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Super mam juz dzieki Pitur jestes cool nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga ze mi sie komp nie bedzie resetowal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ja miałem cos takiego ale tylko jak sdi było obciążone na maksa i ktoś podnosił słuchawke ale teraz po patchu jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...