mgrlukasz Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Co trzeba zrobić żeby mieć HI ID w emule. Mam udostępnione około 20GB emule mam skonfiguroane ale non stop mam lowID. Komputer mi chodzi non stop bez wyłanczania. Prosze o jak najszybszą odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 przekieruj sobie porty na serwerze/routerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 masz port za maskaradą. musisz zforwardowac IP na port 4662 ale musisz miec uprawnienia admina do swojej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wszystko jest opisane w helpie do emula... czytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 i na forum..... bylo tego pelno ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...