dvd Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mam kompa: AMD Athlon XP 2500+ Barton Gigabyte GA-7N400-L 2x Kingston K 333 na DualaDDR i co 5-10 min restuje się kompa :evil: troche pogrzebie w nim i znowu chodzi tydzeiń i na nowo :evil: :evil: od czego to zależy?? W płycie wgrany jest najnowszy bios bo myślełem że to przez to ale jednak nie :evil: A całego kompa już mam z 8 miesięcy i tak mi się dziej od 1-2 miesięcy. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jaki zasilacz ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 temperatura ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 zasilacz: 300W temperatura procka: 50C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 zasilacz jaka firma ? jak codegen/rubikon/megabajt to nawet nie pytaj, wymieniaj zanim komp się spali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 no zazilacz megabajt :(, jaki dobry w dobrej cenie polecacie ? jak wyciągne jedną kość z płyty to chodzi normalnie ??? jak mam dwie się resetuje np. jak sobie gadam na gg :evil: A co sądzicie o tym zasilaczu: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4855...95f425033303030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kosci sie nie lubia widac :) albo jedna walnieta .. :) sam sobie odpowiadasz .. sciagnij memtesta www.memtest86.com odpal i przetestuj obie kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 te kości są z tej samej seri zaraz po sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jak sie odpala ten programik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 scoagasz sobie img, wrzucasz to na jakies cdrw potem bootujesz z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 w ciemno - zasilacz lub ram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...