KRECIO Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Wlasnie wpadam na stronke MSI i patrze czy moze jest jakis nowy biosik albo co i ku mojemu zdziwieniu te psie odchody zdjeli biosy do MSI KT3ULTRA! i sa tylko biosy do KT3ULTRA-2!!!!!co jest w dupe? Te biosy z ULTRA-2 beda pasowac do mojej plytki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Wlasnie wpadam na stronke MSI i patrze czy moze jest jakis nowy biosik albo co i ku mojemu zdziwieniu te psie odchody zdjeli biosy do MSI KT3ULTRA! i sa tylko biosy do KT3ULTRA-2!!!!!co jest w dupe? Te biosy z ULTRA-2 beda pasowac do mojej plytki? A może zadaj to pytanie na stronie MSI :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 BIOSy raczej nie bedą pasować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 To dziwne, bo właśnie przed chwilą byłem na stronie MSI w sprawie biosów i z tego co się doczytałem to nowe biosy pasują do jednej i do drygiej płytki, a jak chcesz więcej to oto tekst ze ściągniętego biosu z modelu: VIA® Apollo KT333 KT3 Ultra2(MS-6380E): KT3 Ultra / KT3 Ultra-ARU / K7T266 Pro2-A (MS-6380E) V5.5 BIOS Release Note: This BIOS is intended for MS-6380E PCB with KT266A & KT333 chipset. K7T266 Pro2-A & K7T266 Pro2-RU dont use the same BIOS ---------------------------------- 1. This is AMI BIOS release 2. This BIOS fixes the following problems of the previous version: -Fixed Compatibility issue with Adaptec 29160 SCSI card 3. 2002/07/10 [below information is chinese language] A. AMI BIOS Ąż¦ˇÄŔ©ń B. ¦ąŞ©Ą»×Ąż¤U¦C°ÝĂD: -ץżµLŞk¨ĎĄÎAdaptec 29160 SCSI card C. §ó·s¤é´Á: ¤˝¤¸2002¦~07¤ë10¸ą oto link: http://www.msi.com.tw/program/support/bios...1&NAME=MS-6380E No, to chyba załatwia Twój problem :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Miałem podobną sytuację- jeden i ten sam BIOS pasował do K7Pro2 i K7Pro2A i tak oficjalnie było napisane i to działało!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 HEH moz nie bedzie tak zle :) A wie ktos skad mozna sciagnac bios overclockerski tzw. MODED BIOS? Ponoc tam mozna sobie samemu ustawiac dzielniki AGP/PCI!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Co do płytek ABITA, EPOXA i IWILLA to super link: http://www.biosmods.com/ ale może jak poszukasz, poprzez ten adres to znajdziesz coś na MSI :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...