vixen Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Witam Wszystkich Mam kartę MSI FX 5700 VTD 128 VIVO. Nie mogę otrzymać obrazu na TV . zainstalowałem Sterowniki z płytki dołączonej do karty. W ustawieniach GeForceDiagnostyka jest komunikat " podłączonego telewizora nie ma na liście " Po zainstalowaniu innych sterownikow 56.72 w ustawieniach GeForcediagnostyka jest komunikat "podłaczony telewizor nie jest wykrywalny " i te ustawienia są nie aktywne. W zakładce nView jest tylko wyświetlanie pojedyńcze i nie ma zadnego klonowania ani innych podobnych rzeczy Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Help!!!!!!! Nikt mi nie pomoże nie miał ktoś podobnych problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 A ekran pojedynczy da się przestawić na telewizor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Tak ekran pojedyńczy da się przestawic na TV !!!!! ale dlaczego nie mozna ustawic np. klonowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 AAAAAA zapomnialem przełączenie na TV można dokonać tylko z ustawien karty graficznej , nie da sie np programem TVTOOL po przełączeniu na TV obraz na chwilkę znika i pojawia sie ponownie na monitorze pokazujac ze jest w trybie TV 8O Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 No i chyba jasne karta sprzętowo nie obsługuje klonowania i tyle tak już jest z kartami vivo, swego czasu walczyłem z tym problemem na Leadtek GF4MX440 i kupa - musiałem ją wymienić na Ti4200. Pisałem w tym temacie maile do supportu Leadteka, ale zwyczajnie mnie olali, dopiero w jakimś serwisie dorwałem nieco rozgadanego gościa który wyjaśnił mi ten problem. A jeszcze jedno: czy TVTool nie wywala Ci czasem że nie masz wyjścia TV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 "A jeszcze jedno: czy TVTool nie wywala Ci czasem że nie masz wyjścia TV ?" Właśnie nie Dzieki za pomoc !!! napisze sobie do MSI i zapytam jak jest z obsługą klonowania na TV. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...