Czechu Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Moja płyta: ECS K7VZA i athlon XP 1700+. zawsze pokazywało norlamnie stepping 0, ale przed chwilą podgrałem sobie bios 3.2c podkręciłęm nagistralę na 145 mhz.. wchodze do wcpuid i widze stepping 2. mysle sobie moze dlatego ze podgręcony. Zmieniam bios na 3.6a taktowanie nominalne. wchodze do wcpuid patrze a tam ciągle stepping 2. O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Wszystko w normie, każdy AtjlonXP (Palomino) ma stepping 662, a Troughbred ma chyba 668, więc się nie przejmuj 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Skoro tak :) to luz.... widocznie mi sie cos musialo popieprzyc i mi sie wydawalo ze wczesnej bylo 660 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...