unkes15 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Jaką kartę dźwiękową najlepiej kupic tak do 90-100 zł.? Ma miec dobra jakosc dzwieku, obsluge dzwieku 5.1 i wazniejszych standardow (eax lub a3d, albo oba). Gdzie mozna ja kupic w Poznaniu? Sb Live! jest za drogi. gram w gry i ogladam filmy na kompie. nie bawie sie programami dzwiekowymi. Przymierzam się do Minta 6 kanalowego. Czy to sie opyla (mam sound integrated). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ja wlasnie zamierzam kupic tego minta 6 kanalowego ale niejestem jeszcze do konca zdecydowany na nia, kiedys Slayer mowil ze ma tego Minta 3D 6-scio kanalowego wiec Slayer wypowiedz sie na temat tej dzwiekowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 we Wrocławiu jest sklep co sprzedaje Herculesy MUSEXL za 118zł, gdzieś na boardzie frazira jest podany adres. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Ja polecam SB 128 PCI, nie droga (65zł) i bardzo dobra karta!!! Dobrze odciąza procesor w trakcie grania od niepotrzebnych operacji muzycznych dzieki czemu jest wieksza płynnosc grania !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ptaku666 ty chyba żarty sobie robisz. Przecież nawet fani CL`a zgadzają się że to największy badziew tej firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 "przerabiałem" różne karty i najbardziej zadowolony byłem z SB Live! (kiedys grałem na instrumentach klawiszowych i jakis słuch mam) nie wiem jaki jest Mint, ale Genius 5.1 to tragedia lepiej poszukać używanego SB Live! - znajomy kupił za 90zł, a ja właśnie sprzedałem za 100 (złote styki) tak więc w/g mnie warto poszukać apropo's czasopisma muzyczne określiły SB Live jako świetną kartę do tworzenia muzyki półprofesjonalnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Jaką kartę dźwiękową najlepiej kupic tak do 90-100 zł.? Ma miec dobra jakosc dzwieku, obsluge dzwieku 5.1 i wazniejszych standardow (eax lub a3d, albo oba). Gdzie mozna ja kupic w Poznaniu? Sb Live! jest za drogi. gram w gry i ogladam filmy na kompie. nie bawie sie programami dzwiekowymi. Przymierzam się do Minta 6 kanalowego. Czy to sie opyla (mam sound integrated). Wejdź na allegro - tam można dostać SB Live! tanio (poniżej 100zł) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ptaku666 ty chyba żarty sobie robisz. Przecież nawet fani CL`a zgadzają się że to największy badziew tej firmy To tobie chyba cos sie pomyliłom, nie jest najlepsza z rodziny CL ale przy załadowaniu najnowszych sterów z 2001 chodzi bardzo ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja etysh mam dobry slooch (gram na gitarze, zaroowno elektryczna jak i klasyczna, czy aqstyczna) i powiem wam, ze sb adigy rulezz, ja naprawde slyshe rooznice 8O 8O 8O ale live jest naprawde gfenialna karta!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...