Skocz do zawartości
Akselus

Co sie moglo zepsuc;(

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Mam maly problem (no moze troche wiekszy:) ).

Ostatnio rozlozylem calego kompa i zlozylem ponownie ( troche go czyscilem + polerowanie radiatora pod prockiem + dolozylem 2 wetyle, jeden z przodu drugi z tylu obudowy).

I odpalam kompa a tu nic.....

Wiatraczki ruszaja ale nicpozatym, myslalem e cos zle wlozylem no to jeszcze raz wkladam wszystkie czesci, ale dalej nic:(

Wpad do mnie kumpel ze swoim kompem, sprawdzam zasilek jes OK,sprawdzam mojego procka u niego i niestety nie dzila (mysle sobie mam go na gwarancji bo to Athlon 2000+XP to go mi wymienia, wlasnie cy wymienia migo ?? nie ma zadnych sladow uszkoldzen mechanicznych ani przegrznia/spalenia), mysle sobie ze nie bylo tak zle, ale sprawdze jeszcze plyta, tak dla pewnosci wzucam jego durona 700 do mojego mobo,i nic:( plyta tesz poszla sie jeb... Nacale szczescie byl to stary ecs k7s5a.

Po tym kruciutkim opisie jest ktos w stane powiedziec mi co moglo mi sie stac z tym shitem i czy mi wymienia procka??

I tak odrazu jaka plyte polecacie (chodzi mi o jkas z miare dobrymi osiagami i niska cena:) zastanawialem sie nad ECS N2U400, bo mam dobry ddr kingmaxa 333, to bym dokupil jeszce jedna kostke i bym je puscil na twinddr. no i ta cena 240zl:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu przy grzebaniu mogles impulsem elktrycznymporazić plytke i juzn ie wstaje tak jak trzeba na przyklad, a co do proca to nie wiem jak sie nie przegrzal to moze tez go cos podobnego zalatwilo, co do wymie nienia powinni ci wymienic jak nie ma sladów, a czy kupowales go osobno??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi