Akselus Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 witam Mam maly problem (no moze troche wiekszy:) ). Ostatnio rozlozylem calego kompa i zlozylem ponownie ( troche go czyscilem + polerowanie radiatora pod prockiem + dolozylem 2 wetyle, jeden z przodu drugi z tylu obudowy). I odpalam kompa a tu nic..... Wiatraczki ruszaja ale nicpozatym, myslalem e cos zle wlozylem no to jeszcze raz wkladam wszystkie czesci, ale dalej nic:( Wpad do mnie kumpel ze swoim kompem, sprawdzam zasilek jes OK,sprawdzam mojego procka u niego i niestety nie dzila (mysle sobie mam go na gwarancji bo to Athlon 2000+XP to go mi wymienia, wlasnie cy wymienia migo ?? nie ma zadnych sladow uszkoldzen mechanicznych ani przegrznia/spalenia), mysle sobie ze nie bylo tak zle, ale sprawdze jeszcze plyta, tak dla pewnosci wzucam jego durona 700 do mojego mobo,i nic:( plyta tesz poszla sie jeb... Nacale szczescie byl to stary ecs k7s5a. Po tym kruciutkim opisie jest ktos w stane powiedziec mi co moglo mi sie stac z tym shitem i czy mi wymienia procka?? I tak odrazu jaka plyte polecacie (chodzi mi o jkas z miare dobrymi osiagami i niska cena:) zastanawialem sie nad ECS N2U400, bo mam dobry ddr kingmaxa 333, to bym dokupil jeszce jedna kostke i bym je puscil na twinddr. no i ta cena 240zl:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 po prostu przy grzebaniu mogles impulsem elktrycznymporazić plytke i juzn ie wstaje tak jak trzeba na przyklad, a co do proca to nie wiem jak sie nie przegrzal to moze tez go cos podobnego zalatwilo, co do wymie nienia powinni ci wymienic jak nie ma sladów, a czy kupowales go osobno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 czy kupowales go osobno??Tak kupilem go osbno, tzn kupilem go z plyta glowna ale nie ta co mi sie zrabala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 co do tej mobo to nie ufam ecs skladalem kilka i .. powiem tak kaplica ... dozbieraj troche msi juz sa od 350 na nforce2 ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ja mam to ecs od prwie 2 lat i nigdy nie mialem lipy jak umiesz sobie poradzić(drut-mod) to nawet spoko podkręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...