RobGee Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 witam panowie potrzebuje układ zaznaczony strzałką na zdjęciu tydzień temu kupiłem R9500 64mb 128bit ,ale człowiek zawsze chce więcej. odblokowałem potoki ,podkręciłem do 360/330 i zachciało mi się robić mody. próbując zdjąć miedzianą blaszke udało mi się też wyrwać ww układ. o dziwo karta chodzi ale teraz max to 300/300. nie wiem do czego jest ten układ , ale bez niego zero oc. ps może ktoś wie jak nazywa się ten układ ,albo na jakich innych kartach występuje , to może szybciej było by kupić całą uszkodzoną karte. dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Z tego co pamiętam Hipo artystycznie uwalił swoją karte, zgłoś sie do niego może da Ci scalak / sprzeda całą karte o ile już sie jej nie pozbyl..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobGee Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 dzięki sprubuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobGee Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 może toś chociaż wie jak on się nazywa , to bym sobie w sieci poszukał. HELP ME!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...