joshua Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Widziałem takie cudo na www.amazon.com . Niestety dostawa tylko w stanach.Nie mniej jednak taka karta w Polsce kosztuje grubo ponad 2000PLN.Ma ktoś znajomego w stanach kto może takie cudo załatwić? :wink: Jeszcze lepiej ! Dziś już jest za 173$ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Widziałem takie cudo na www.amazon.com.Niestety dosatwa tylko w stanach.Nie mniej jednak taka karta w Polsce kosztuje grubo ponad 2000PLN.Ma ktoś znajomego w stanach kto może takie cudo załatwić? :wink: Mam tam teraz paru znajomych ale watpie by sie podjeli zakupu, tak jak watpie w to ze ktokolwiek tutaj ci w tym pomoze... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 co daje All in Wonder? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Hmm.Nie wiem czy żartujesz czy powaznie pytasz? Jeżeli powaznie to jest to zwykły Radeon 8500 plus karta video (TV) zintegrowana w jednym module (najkrócej).Jednak ta cena nawet za zwykłego Radeona 8500 (oryginał) wydaje się atrakcyjna . .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 heh tak się pytałem myślałem że coś ewoluowało przez (chyba) trzy lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...