adam2006 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Czy mogę stosować drut-moda jeżeli z durona 1600 zrobiłem mobile athlon Xp-M?? Czy żeby np. zmienić mnożnik trzeba połączyć te same piny co na zwykłym Athlonie (nie mobile)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 To wszystko juz bylo... Po prostu SZUKAJ i sie dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Szukałm nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Nio to zle szukales bo ten tamat byl juz poruszany...ale dobrze niech Ci bedzie - wiec Drut Mod nic Ci nie da. Mozesz tylko zmienic mnoznik programowo za pomoca programu CPUMSR - ale tylko jezeli nie masz chiopsetu NForce. Wiec juz masz odpowiedz. Milej zabawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...