HEBDZOL Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Witam ma ktos taka myszke bo rozkrecilem ja i takie 2 sprezynki naruszylem kolo scrella w srodku i nie wiem gdzie je teraz wlozyc jak by ktos mial taka myszke to moglby zrobic fotke myszki od srodka prosze o pomoc z gory dzieki czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Witam. Mam do ciebie pytanie. Jak się sprawuje ta mysz? Lepiej od A4 (800DPI) w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HEBDZOL Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Jasne moim zdaniem jest lepsza w tej cenie. Kiedys mialem stara mysz Logitecha pod USB i do dzis ja mam i przez 4 lata nic sie z nia nie stalo. A teraz wlasnie zmienilem na ta optyczna i jest super tylko ze rozkrecilem i tam takie druciki byly i nie wiem jak je teraz wlozycz i scroll mi dziwnie chodzi, ale mysz polecam calkowicie. I prosze jeszcze raz o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...