kam Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Witam, Posiadam karte dźwiękowa Sound Blaster 128PCI. I chcę sobie zakupić Creative Inspire 4.1. Ale nie mam pojęcia, czy ja to podłącze pod jedno tylko gnizadki w karce.. bo nie mam karty 4 przejsciwo, tylko 1.. zwykly sound blaster.. posiada ktos takie cos? i jak to by chodzilo.. ? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 cos mi sie wydaje ze będą ci tylko grać 2 głosniki i sub. kup sobie na allegro jakiegos live 5.1 i glosniki inspire5100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 możesz dostać także inspire 5.1 w zestawie z sb 5.1. Wyjdzie taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqa Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 beda graly wszystkie 4 satelity + sub, ale nie quadro tylko poprostu 2L+2R pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 eqa: na 100%? bo narazie bym mial te 4.1 a potem bym juz zakupil inna karte... :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Sb 128 ma wyjscie tylko na 1 pare glosnikow czyli grac bedzie tylko przod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 to ja już nie mam pojęcia. więc wreście podłącze te głośniki czy nie? ale jest ktos pewny na 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Głośniki mają Matrix3D, podłaczasz normalnie pod stereo, przesuwasz dzyndzla na subie i tyle, bedzie grało na 4 satelitki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 a ma ktos te glosniki.. ? dobra jakosc dzwieku bedzie pod Creatvive Sound Blaster AudioPCI128 ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...