Asker Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Mam pytanie... czy to mozliwe zeby dzwiek na mojej plycie obslugiwal tylko jeden kanal? bo z 2 glosnikow gra tylko 1... sprawdzalem je gdzie indziej to dzialaja 2.nie jest tez to wina kabla... wiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Sprawdź czy we właściwościach dzwięku "ktoś" czy nie przestawił balansu na jedną stronę (L - P). Sprawdzałeś inne głośniki albo np. słuchawki? Ewentualnie możesz przeinstalować sterowniki od dzwiękówki, ale wg. mnie to nie to. Ps. Od zawsze był jeden kanał czy to stało się jakoś nagle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 sprawdzalem... wszystko jest ok ustawione... sprawdzalem inne glosniki ...to samo... czy nagle? szczerze to zauwazylem to dopiero jakis miesiac temu...(plyte mam od 1.5 miecha) myslalem ze to wina kabla ale teraz mam i drugi kabel i jest to samo... no nic przeinstaluje sterowniki... i dam znac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Mam pytanie... czy to mozliwe zeby dzwiek na mojej plycie obslugiwal tylko jeden kanal? bo z 2 glosnikow gra tylko 1... sprawdzalem je gdzie indziej to dzialaja 2.nie jest tez to wina kabla... wiec? A moze to cos tak banalnego jak u mnie - po prostu potencjometr mam z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i ucieka jeden kanal:-) Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 qrcze... qmpel przed chwila przyniosl sluchawki... w sluchawkach jest ok... ! jaki z tego wniosek? mam 2 wadliwe kable? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 qrcze... qmpel przed chwila przyniosl sluchawki... w sluchawkach jest ok... ! jaki z tego wniosek? mam 2 wadliwe kable? Wniosek jest oczywisty. Kable sa to [gluteus maximus]. Ps. Podłączasz to do wieży? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Wniosek z tego taki.... bierz te głosniki i idz z nimi do kumpa, podlącz i sprawdz czy działają. jak nie znaczy to ze cos z nimi nie tak.. moze jeden się spalił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Sprawa sie wyjasnila... qpilem 3 kabel! teraz jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...