mariolife Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 probowalem podkrecic proca xp 1700 zwiekszajac fsb i czestotliwosc procka stoi w miejscu a fsb w biosie jest zmienione(ze133 na np.143) dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no tak trudno jest znaleźć faq http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=54357 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 dzieki za podpowiedz,ale niewiele mi to dalo poniewaz mysle ze jedna zwora jest zle przestawiona tj, j10 na pozycji safe mode 100mhz a jest tez opcja user mode (default)133mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 napisz trochę jaśniej bo nie rozumiem w czym problem ?? no i palomino nie kręcą sie za dobrze pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 problem mam ten ze mimo ze ustawie w biosie fsb na np.143 ,to ustawienie jest w biosie ktore jest niby zapamietane, ale sprawdzajac w aidzie i w sandrze jest nominalne133 ,taktowanie sie tez nie zmienia bo mam program do tego ,czyli w biosie jest zmiana a inne programy mowia ze niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...