Spookie Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 OK pewnie kupie tego Asrocka ale czy bede musiałwymienić też zasilacz mam taki no name chyba 250 W z tego celka 600[spalił sie przy modzie Vcore - zmieniłem z 1,5 V na 1,7 V i sie spalił-przez to zmienim płyte i procka] i zasilacz jest ustawiony pionowo...u mnie w sklepie jest promocja i można kupić poserwisowy zasilacsz 300 W za 39 zł... na razie pewni nie będe kręcił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 kupisz byle jak naprawiony szajs za 39zł i zaraz padnie z całym kompem. na allegro kup lepiej forona 250 lub 245W, będzie zdecydowanie lepszy od tago 300W i pewniejszy, cena ok 45zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 ok ale płyte będe miał może jutro więc spróbować chociaż włączyć na starym zasilaczu czy wogóle czegoś takiego nie prówować na tym zzasilaczu pisze tylko cos takiego "Powered by Supffly" - w kompie oprócz procka nie ma nic prądożernego.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Kumpel ma w kompie zasilke 250W jakiś noname stary jak świat. Ciągnie mu to asusa nf2 (modelu nie pamiętam) + barton 2500@3200. Ale fakt że gość ma rive tnt2 i do tego nie gra :-). Panowie z tymi zasilaczami to trochę przeginacie nawet najtansze szajsy się zazwyczaj palą i nie ciągną niczego za sobą. Oczywiście są wyjątki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 A opłaca się zamiast tych płyt wżjaśc Ecs na Kt400 nie pamietam mnodelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...