fit Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Stefan znowo zaczynasz??? A co do tego Chief BigFan nie widziałem żadnego testu, aqni nie wiem jak się sprawuje, a konstrukcyjnie jest inny od Delty z allegro choćby obecnością PFC. w Delcie jest aktywne PFC i jak trafisz na dobry egzemplarz to lux - cichutki i stabilny - u mnie chodzi w dwyprocesorówce 2xAXP@2.3GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Stefan znowo zaczynasz??? A co do tego Chief BigFan nie widziałem żadnego testu, aqni nie wiem jak się sprawuje, a konstrukcyjnie jest inny od Delty z allegro choćby obecnością PFC. w Delcie jest aktywne PFC i jak trafisz na dobry egzemplarz to lux - cichutki i stabilny - u mnie chodzi w dwyprocesorówce 2xAXP@2.3GHz z opinii użytkowników i testów wynika, że tylko co 3 delta jest ok ;) więc po co się pakować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 no u mnie co druga :D zamowilem dwie - jedna odesłałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...