Gość Ukasz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Witam Wyciszylem kompa przez zmiane wiatrakow w zasilaczu i na procku. Ale dalej cos mi przeszkadzalo. Okazalo sie zupelnie niespodziewanie ze to dysk :o (WD 7200 obr 40 GB) Co zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 No właśnie szumi co nie ? Mi to oba szumią ze zdwojoną mocą :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 poszukaj o wyciszaniu dysków jest mnóstwo tematów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ja tam zrobilem sobie 'wygluszacz' na hdd z obudowy po cd romanie.. :> zawiesilem hdd na gumkach scianki okleilem gabka i viola -nic nie slychac :] a dodac musze, ze te barracude slychac bylo w lazience ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ukasz Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Dacie jakies linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...