Akard Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Witam @LL Mam GeForce4 Ti-4200 MSI i jest zaje..fajna ona ma bardzo chore przepustowosci im wiecej ma do przeliczania tym lepiej chodzi (narazie nie nazekam ) Czy mozna ja w ogole podkrecic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 <podkecic> :?: 8O Go FAQ :arrow: tam jest dużo o podkręcaniu jeżeli o to właśnie pytasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Szukanie nie gryzie :? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66252 No albo FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 patrz na moj podpis ;) mozna ja bardzo ladnie podkrecic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Tudziez w moj. Ta karta bardzo ladnie sie kreci :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...