Hipek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Siedzę właśnie u kumpla i postanowiliśmy nieco ożywić jego kartę graficzną. W temacie nVidii jestem totalne nemo...może coś polecić? Tylko takie, żeby zmianę taktowania miały. Dzięki z góry i sorki jeśli komuś tym tematem podniosłem ciśnienie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Zainstaluj sobie najnowsze Catalyst 4.5 beda najlepiej chodzic :twisted: Mogles zaczac od odwiedzenia tego miejsca bo na pewno cos tu znajdziesz P.S. jak chcesz zeby mozna bylo zmieniac taktowania to musisz najpierw NVHardPage sciagnac i odblokowac ta opcje w sterach , ale skoro tego nie wiesz to moze lepiej nie baw sie ta jego karta bo jeszcze cos popsujesz ;) A do krecenia uzywaj PWR Stripa albo Riva Tunnera bo przez stery to sobie tylko oczami pokrecisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Było setki razy :P 8) Ale generalnie wszystko od 53.03 wzwyż (ze szczególnym uwzględnieniem 6x.xx). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Zainstaluj sobie najnowsze Catalyst 4.5 beda najlepiej chodzic :twisted: Mogles zaczac od odwiedzenia tego miejsca bo na pewno cos tu znajdziesz P.S. jak chcesz zeby mozna bylo zmieniac taktowania to musisz najpierw NVHardPage sciagnac i odblokowac ta opcje w sterach , ale skoro tego nie wiesz to moze lepiej nie baw sie ta jego karta bo jeszcze cos popsujesz ;) A do krecenia uzywaj PWR Stripa albo Riva Tunnera bo przez stery to sobie tylko oczami pokrecisz... Nieużyty banan! Pytałem, bo jakiś czas temu posiadałem GF4 w którego sterownikach nie musiałem nic odblokowywać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...