GSI Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mam nadzieje , ze temat nie był wałkowany ...............I szybko nie poleci . Po przeprowadzce zmienilem swojego providera . Siec lokalna na switchach (wiec całkiem przyzwoite predkosci po LAN'ie). Jednak najwiekszym problem to niewiedza użytkowników innych maszyn . Próbowalem postawic FTP (tam moge wszystkim zarzadzać) ale nikt nie potrafił sie na niego nawet dostać 8O 8O 8O 8O . Zaczołem swoje - niemałe :twisted: zasoby udostepniac poprzez otoczenie sieciowe . Niektórzy (po kolejnym opieprzeniu ) sie uspokoili i nie zapuszczaja 6 sesjii na raz . Jednak są coraz to nowsi ludzie podpinani (nowy blok wiec caly czas sie ktos wprowadza) i daja w dupe , zamulaja mi do tego stopnia kompa, że nie da sie otworzyć eksplorynki :evil: :evil: . JEST JAKIŚ SPOSÓB NA OGRANICZENIE TRANSFERU??????? Jakis klucz do modyfikacjii?????? Jak tak to jaki ???? A może jest jakiś manager ,soft ??????????????? Dzieki za jakakolwiek odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 NetLimiter ale ciiiiii zeby inni nie uslyszeli :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Jezu nie wpadłem na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (KAC) :twisted: :twisted: Co ciekawe mam pełną , orginalną !!!!!!!! wersje w pracy :))))))) A tak z ciekawości nie ma jakiegoś innego sposobu ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 jest rowniez 'bandwith controller' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Rozwiazałem problem w inny sposób :) Postawiłem FTP w sieci lokalnej :) i udostepniłem jeden katalog z infem jak sie na niego dostać wraz z total commanderem (w wersjii sharewere) z instrukcja jak z niego korzystac . Kto nie zrozumie jak krok po kroku za pomoca mojego pomocnika (centralne wsadziłem screeny i objasnilem krok po kroku co i jak) to juz jest centralnym matołem !!!!!!!!! :) Jak narazie odwiedza mnie koło 20-30 osób :) Pozdrawiam i dziekuje za każdą odpowiedź na ten temat........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...