Skocz do zawartości
GSI

Ograniczenie transferu w otoczeniu sieciowym !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje , ze temat nie był wałkowany ...............I szybko nie poleci .

Po przeprowadzce zmienilem swojego providera . Siec lokalna na switchach (wiec całkiem przyzwoite predkosci po LAN'ie). Jednak najwiekszym problem to niewiedza użytkowników innych maszyn . Próbowalem postawic FTP (tam moge wszystkim zarzadzać) ale nikt nie potrafił sie na niego nawet dostać 8O 8O 8O 8O .

Zaczołem swoje - niemałe :twisted: zasoby udostepniac poprzez otoczenie sieciowe .

Niektórzy (po kolejnym opieprzeniu ) sie uspokoili i nie zapuszczaja 6 sesjii na raz . Jednak są coraz to nowsi ludzie podpinani (nowy blok wiec caly czas sie ktos wprowadza) i daja w dupe , zamulaja mi do tego stopnia kompa, że nie da sie otworzyć eksplorynki :evil: :evil: .

JEST JAKIŚ SPOSÓB NA OGRANICZENIE TRANSFERU???????

Jakis klucz do modyfikacjii?????? Jak tak to jaki ????

A może jest jakiś manager ,soft ???????????????

Dzieki za jakakolwiek odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu nie wpadłem na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (KAC) :twisted: :twisted: Co ciekawe mam pełną , orginalną !!!!!!!! wersje w pracy :)))))))

A tak z ciekawości nie ma jakiegoś innego sposobu ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiazałem problem w inny sposób :)

Postawiłem FTP w sieci lokalnej :) i udostepniłem jeden katalog z infem jak sie na niego dostać wraz z total commanderem (w wersjii sharewere) z instrukcja jak z niego korzystac .

Kto nie zrozumie jak krok po kroku za pomoca mojego pomocnika (centralne wsadziłem screeny i objasnilem krok po kroku co i jak) to juz jest centralnym matołem !!!!!!!!! :)

Jak narazie odwiedza mnie koło 20-30 osób :)

Pozdrawiam i dziekuje za każdą odpowiedź na ten temat........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi