miśkoff Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 witam! mam celerona633 i całą reszte bez obudowy! chcem to jakoś wyciszyć stosując radiatory wszędzie gdzie sie da! a tam gdzie sie nieda to zastosować ciche wentylatory ! mozecie mi cos doradzić???co i jak? z gory dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 przy takim sprzecie to ja bym wziol poprostu speedfan-a i zmniejszal odpowiednio obroty az styknie albo poszukal wiekszego radiatora pod wentyla jak wyzej uzyl programu i powino styknac aby wiatraczek sie wolno krecil i zebys mial spokuj :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkoff Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 a co z zasilaczem???i z scalakami na płycie o sie strasznie grzeją???moze ktos wie gdzie mozna kupić tanie miedziane radiatorki? z gory dięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Heatpipe lekiem na twoje uszy, a dla tych malych gowienek to wystarcza aluminiowe radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...