skandal Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Dostaję już lekkiej ku*wicy. Od miesiąca bawię się z tym wentylatorem. Jeśli dokręcę śruby mocujące wentyla NIE do końca - komputer WSTAJE. Z tym, że nie wiem wtedy czy jest wtedy poprawnie wypoziomowany. No ale minie parę dni i komp zaczyna się wieszać lub nie wstawać. Wentylator jest ciężki a komputer stoi na biurku i czasami szturchnięcie biurkiem powoduje zawieszenie się komputera. Obejrzałem zaczep wentylatora, gniazdo na CPU, procek - wszystko niby jest ok. Dokręciłem bardziej płytę, zamocowałem Zalmana przekręcając go o 180 stopni i nic nie pomaga. Płyta P4P800 Może ktoś z was spotkał się z takim problemem lub wie co może być nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jak dla mnie to płyta głowna do serwisu sie nadaje , bo prawdopodbnie pękła jakaś ścieżka od soceta i teraz przerywa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jak dla mnie to płyta głowna do serwisu sie nadaje , bo prawdopodbnie pękła jakaś ścieżka od soceta i teraz przerywa :? Jak pękła ścieżka to po gwarancji. Nie musi być tego widać. Podłączaja płytęto specjalnego urządzenia które im wszystko pokazuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...