Sej Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 witam sciagnolem sobie nowy bios kosztowal mnie 3pln musiałem sms wysłac 8O I jest tam niestety po angielsku moze ktos mi pomoze bo nie wiem jak i co mam robic.... Wklejam teskst moze to cos pomoze :?: 4. BIOS Update =============== To update BIOS for onboard HPT370/370A/372 controller, please refer to your mainboard manual or contact the hardware vendor for updating BIOS. To update BIOS for HPT370/370A/372 adapter, you can use HighPoint BIOS loading utility. * Notes for BIOS update from v2.0.xxxx on adapters with auto-load enabled If your HPT370/370A adapter has auto-load feature enabled, PCI configuration header may change after you update BIOS. This will cause Windows 2000/XP unable to boot from the controller. To avoid this problem, you must use load utility v2.1.12.22 or later and specify the following parameters to update BIOS: load bios372.231 /e 408=1800003,42c=51103 Aha bo tutaj pisze aby wpisac load bios372.231(a ja mam taki plik w katalogu ale jest 372.234 i juz w sumie nie wiem co i jak?? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 czy nikt mi nie pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 robi się to prawie tak jak w przypadku zwykłego biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 zwykłego mam na mysli biosu płyty głownej czy frmiwaru cdromu, przynajmniej tak jest z promajsem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 No ale ja nie wiem jak to sie robi dlatego pytam?co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 zdaje się ze dyskietka starwowa bez emm32 i innych pierdów czyli start minimalny i wpisujesz podaną komędę, ale nierób tego dopuki niepotwierdzi ktoś kto ma taki sprzęta jak Twój, i wogule czy jest sens to robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ok więc czekam na kogos kto będzie wiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Nikt nie potrafi mi pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Widze ze nikt nie wie albo nikt nie chce napisac,bo nie wiem jak się do tego mam zabrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...