e!Gr00bY Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Witam. Mam takie nietypowe pytanko. Myślałem nad WGE/WGK, ale wolałbym coś bardziej konkretnego. Monitorki najlepiej CRT 19" Chodzi o możliwość porównania obrazu na jednym i drugim 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 hmm.. no pierwsza mysl jaka mi sie nasunela przed otworzeniem tego topica to WGK/WGE :P .... ale jak to sie nie podoba to znajdz sobie w wawie takie sklepy jak optimus, ntt, qompak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a ja polecam Lorien http://www.lorien-komputery.com.pl/lor_adresy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jesli chodzi o wybor to najwiekszy wybor to chyba Media Markt.....na Ostrobramskiej jest ich tam chyba ze 100....ale tam mozna tylko oglądac......wybrac model .....ale kupić juz gdzie inndziej.......bo ceny sa dosyć wysokie............ale chyba dobze jest obejrzec cos zamin sie kupi.....a nie w kazdym sklepie zwlaszcza komputerowym mozna kazdy model monitora obejrzec.....zazwyczaj jak cos mają to nie jest wystawione na wystawie.....tylko lezy w magazynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...