benek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 czy ktos mial stycznosc z "serwerowymi" obudowami Codegena - a dokladnie z modelami 9011 lub 9001 ? chodzi mi o to czy we wneki 5.25 pod dzwiczkami wchodza bez problemu CDeki, nagrywarki, ramki z kieszeniami na HDD ... dokladnie chodzi mi o TEN model: a TEN w srodku podobny - tylko ma mniejsza glebokosc jak ktos chce poogladac wiecej zdjec to mozna tu: - 9011 - 9001 BTW i nie piszcie ze Codegen ma slabe zasilacze bo to akurat wiem - pytam konkrtenie o te 2 obudowy (z naciskiem na model 9011) PS i moze ktos wie jaka ma wysokosc (bez kolek) model 9011 45cm czy 50cm ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 hmm fajne toto - nei wydaje mi sie żeby były problemy z wciśnięciem tam cdka - jeżeli to 5.25 to wejdą. i tak wole chiefteci - ale mnie nie stać - jest tam fajny Arena File Server - miód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...