szwistak Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wiec po wielu miesiacach zbierania, projectowania, zebrania rodziców o kase udało sie złozyłem moje pierwsze WC Oto fotka na zachete: A wiecej zobaczyci TU Mialem jedną mała, niesmaczną przygode, bo przez mojego tate który na siełeł wkladał w Nukleona weze na prosku troche go połamał, ale dzieki temu mam teraz Mobile:D. No i to bylo by na tyle. Prosze o nie dołowanie odrazu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 WC niezle ;) Jak sie sprawdza ta pompa od CO ? Btw. fajny pies ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Pomka chodzi bardzo fajnie cicho i wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Nie mam za bardzo czasu na lookanie - potem sie przyjże dokładnie, ale jak narazie to mam uwage - zrób coś z kablami za budą, chociaż rozplącz =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...