teuton Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 witam Który zasilacz wybrać? Zależy mi bardziej na ciszy niz na stabilności napięć i mocy. Antec 430 true power jest droższy, ale podobno niezbyt cichy. Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Gdy kupowalem BeQuiet zrobilem maly research na temat glosnosci zasilaczy, z ktorego wynika, ze Be Quiet jest cichy, a Antec nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 polecam be quiet bo sam mam i jest fest cichy i 3mie fajnie napiecia oczywiscie mierzylem miernikiem i bylo spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Dzięki za info, A czy bequiet 400 jest naprawde cichy nawet po dłuższej pracy? Czy warto kupić 450, czywystarczy 400. Mój planowany zestaw to P4 3.0, Abit IC7, Radeon 9800 Pro Segate 160 SATA, Liteon CDRW, Pioneer DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...