seelk Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam Kupuje durona 1600 i nie wiem ktora plyte glowna wybrac pod tego procka :arrow: Abit NF7 :arrow: Soltek SLFRN2-L :arrow: Epox 8RDA+ :arrow: Epox 8RDA3I rzecz jasna ze chcialbym go troche podkrecic, nie wiem czy zwracac uwage na FSB czy ma 400MHz czy to sie w przyszlosci przyda, Bartki obecnie sa na 333, a nie wiadomo czy beda miec jakis nastepcow na 400, i czy wybierac plyte z tym dodatkowym wejsciem 4pinowym do zasilania. Aha i cenie sobie uwagi dlaczego akurat te dana plyte doradzacie, bo w koncu kazdy moze napisac bierz te czy tamta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 do durona to ci taki asus jak ja mam ci wystarczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelk Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Płyta ta jest podobna do tych ktory wymienilem wczesniej w swojej konstrukcji i opcjach, tyle ze nie ma dual chanel, ktory chcialbym zastosowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 z tych co wymieniłeś to Abit NF 7 - S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelk Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 no jak nie widze zebym wymienil Abita NF7 -s jest tylko Abit NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 To bierz bez s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 A ja bym ci polecał Epox 8RDA+, bo ma najlepsze wyposażenie z tych, które wymieniłeś, tzn. Firewire, SoundStorm. Nie podkręca się na niej tak dobrze, jak na ABicie, ale jeśli nie masz aż tak wielkich ambicji, to styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Epox 8RDA+/Abit NF7 Z nizeszej półki biez Epoxa 8RDA3I :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Epox 8RDA3I nie ma duall chanell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Epox 8RDA3I nie ma duall chanellposiadam takowa a ona posiada dual channel, duala nie ma 8rdae. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Epox 8RDA3I nie ma duall chanellposiadam takowa a ona posiada dual channel, duala nie ma 8rdae.Dzięki ze mnie poprawiłeś, kierowałem się danymi zamieszczonymi w ofercie jednego sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...