Marceli Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Witam. Mam karte GF3Ti200 Gainwarda i ostatnio zauwazylem, ze wentylator na tej karcie strasznie jest glosny jakby wyl nawet. Co moge z tym zrobic, zeby chodzil cichutko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Moze kropelka oleju do maszyn precyzyjnych wystarczy, albo WD40. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Spreżonym powietrzem popsikaj a pozniej jak kolega nagórze podpowiada.Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Witam. Mam karte GF3Ti200 Gainwarda i ostatnio zauwazylem, ze wentylator na tej karcie strasznie jest glosny jakby wyl nawet. Co moge z tym zrobic, zeby chodzil cichutko? Mi wymienili wentylator na gwarancji, przesyłka na ich kost- wszystko szybko i sprawnie, polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38891 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 wd 40 pomoże chwilowo a później będzie tylko gorzej. albo wymieniaj na gwarancji albo wymień na coś wydajniejszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...