Hansio Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Jak w temacie Co lepiej, chodzi mi o: * wydajnosc (Duron jest nowy, ma SSE, i inne takie, ale Athlon 256kB L2) * podkrecanie :) * chlodzenie (jak ten Athlon sie grzeje - az tak strasznie???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 cze Wydajność myślę że athlon Podkręcanie jak Ci się uda (zależy od serii ) Chłodzenie dobry cooler i nie ma co panikować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wydajność myślę że athlonNie chodzi mi o myślenie tylko o fakty. Testy (porównania) jakieś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wydajność myślę że athlon Nie chodzi mi o myślenie tylko o fakty. Testy (porównania) jakieś. Musi Ci wystarczyć moja opinia :D A tak serio to porozglądaj się po różnych serwisach to coś znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 bez dwóch zdań Athlon będzie wydajniejszy i to sporo. Będzie też bardziej gorący, ale jest to sytuacja do opanowania bez większych kłopotów. Z podkręcaniem będzie podobnie, ani jednego ani drugiego za bardzo nie podkręcisz. Po Athlonie możesz się spodziewać coś około 1,46 - 1,5 GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Jak w temacie Co lepiej, chodzi mi o: * wydajnosc (Duron jest nowy, ma SSE, i inne takie, ale Athlon 256kB L2) * podkrecanie :) * chlodzenie (jak ten Athlon sie grzeje - az tak strasznie???) przecierz to oczywiste ze athlon wydajnieszy bo w standardzie chodzi na fsb 133 a duron na 100MHz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Po Athlonie możesz się spodziewać coś około 1,46 - 1,5 GHzHeh, berkut wyrombal swojego athlona na 1.73Gh :D A co do wydajnosci to bierz zdecydowanie antka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Athlon XP obsługuje te same bajery, jest lepszy od Durnia i jest nawet podkręcalny. Co do wydajności to był kiedyś na Tomshardware test jak duron 1200 atakował P4 Willamette, ale i tak Athlon rulez. Durony są nawet porównywalne z Antkami, dlatego trzyma się je w bezpiecznej doległości. Bierz Athlona. Możeby ktoś jakieś testy zapodał, żeby gostka przekonać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zdecydowanie Athlon !!! Athlon 1.33 jest porównywalny z AXP1500 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 goopie pytanie antek ofkoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 przecierz to oczywiste ze athlon wydajnieszy bo w standardzie chodzi na fsb 133 a duron na 100MHz :PU mnie Durony tez w "standardzie" na 133, a nawet 172 8) No ale chyba mimo poboru mocy wezme Athlona - w koncu idzie jesien, potem zima ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Chłopaki już powiedzieli Tylko Athlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...