Dziobak Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jeszcze chciałem zapytać jak robicie fotki canonem A60 bo w instrukcji pisze że pierwsze trzeba lekko nacisnąć przyciski (aparat ustawia wtedy wszystko) i po chwili drugi raz (robi foto) czy tak robicie ? a czy można normalnie robić i przyciśnięciem (zrobiłem kilka fotek tak i ładne wyszłyZawsze rób z naciśnięciem do połowy. Aparat dobiera wtedy ostrość, balans bieli i inne parametry. Wiele osób na początku używania cyfrówki ma z tym problemy, ale niestety trzeba się do tego przystosować, bo fotki nie będą ładnie wychodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 jeszcze takie pyt. Kupiłem Karte Pamięci TwinMos 128MB nówka i nie wiem czy taką karte trzeba jakoś formatować czy jak bo włożyłem do aparatu i działa to nie wiem ? ps. myśle że dobra będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 jak dla mnie Energizer obecnie robi najlepsze akumulatory na rynku tzn ma najlepsza charakterystyke rozładowania a testowałem akumulatory Sanyo, Philips, Duracell i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 jeszcze takie pyt. Kupiłem Karte Pamięci TwinMos 128MB nówka i nie wiem czy taką karte trzeba jakoś formatować czy jak bo włożyłem do aparatu i działa to nie wiem ? ps. myśle że dobra będzie :) nie trzeba formatowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 dzięki BuBu Ja też mam Energizera i jak narazie nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Kurde panowie potrzebuje coś taniego i nie drogiego... Pomóżcie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Taniego i nie drogiego powiadasz? :D Hmm.. kup sobie jakis rezystorek w elektronicznym, tanie sa jak barszcz. A tak powaznie to co taniego (i nie drogiego :) ) chcesz ??? baterie ? bo z kontekstu to nie wynika jednoznacznie. BTW ma moze ktos cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=27940049 ewentualnie jakis inny konwerter do makro ? Jak sie sprawuje ? Faktycznie az taka roznica jak na pokazanych w tym linku fotach ? Zdjecia wydaja sie byc prawdziwe, chyba ze koles zfejkował EXIF'a, ale nawet na najwiekszym zoomie nie wyszla by taka fota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...