Przemol Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 32 C TO CHYBA MAŁO JAK NA DURONA ALE PYTAM BO NIGDY NIE MIAŁEM AMD? NAPISZCIE TEŻ COŚ O PODKRĘCANIU D-1000 POZDRAWIAM I DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Mam takiego samego proca z serii AHHAA narazie sprawdzałem jak sie kręci magistralą. Uruchomił sie na 1200 czyli na magitrali 120 ale stabilnie chodzi tylko na 1100. Zaraz zabiore sie za zmiane mnożnika to odpisze co uzyskałem. Jestem optymistą licze na minimum 1250 ale wolałbym 1260(9*140). Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 przemol napisz jaka masz plyte glowna i jaki cooler! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 jak też mam taką temp. jeśli w pokoju mam ok 19, 20 'C . Mój cooler to spire 5e34b3-hh z miedzinaną wkładką (wypolerowaną na lustro :D ) i oczywiście durak też 1000 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 płta DFI AK75-EC COOLER TITAN TTC-D5TB(3) NIE BOISZ SIĘ ZE SIE ZJARA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czekam iczekam a wy nic nie piszecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czekam iczekam a wy nic nie piszecie? A co mamy pisać? :) Temperatura jest niska i już :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 napiszcie jak się podkręco bo jak pisałem mam duraka pierwszy raz i nic nie wiem? :oops: dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czekam iczekam a wy nic nie piszecie? A co mamy pisać? :) Temperatura jest niska i już :) za niska :) diagnoza: procek jest niedogrzany i albo kocykiem go przykryć ;) albo podkrecić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 czekam iczekam a wy nic nie piszecie? A co Ty chcialbys, zeby temp. na procq byla nizsza od otoczenia ? 8O Jak za zimny to go @ i bedzie cieplejszy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 8O Zarabiscie niska temperaturka. U mnie D1000 @ 1200 (9x133, 1,85V) ma 44 teraz jak jest cieplo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ja mam 29 na Athlonie 1330 cooler SPIRE 5E34B3-H CopperBase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Kurde ludzie jak wy robicie tak niske temp. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 45 st. na full load , w pokoju ok 25. TITAN TTC-D5TB(3). Zamknięta odudowa. Vcore 1.85 V. Na 1000 MHz mój procek chodził tylko przy instalacji systemu po czym od razu go @ :D :D :D . Temperatury idle nie znam bo UD agent w tle cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Jeżeli nic nie robisz to temperatura ta jest jak najbardziej możliwa, ale jeśli wygrzewałeś procek jakimś programikiem i nadal masz 32 stopnie to radziłbym sprawdzić czy masz właściwie odgięty czujnik temp. na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 :D :D :D Ja też tak chce 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 26 C idle 47 C full load (po 96h pracy w PRIME 95) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 No tak 32 stopnie, ale: - pewnie jest to podczas "nic nierobienia" - mierzy ją termistor zewnętrzny pod prockiem, który pewnie się z nim nie styka co daje temp. o 3-4 a nawet nieraz 5 stopni niższą - obudówka coś czuje, że jest otwierta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...