Gość Wintereq Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Witam Jak mogę zmienić taktowanie w BIOSie karty graficznej, mam jeden pliczek rom i chciałbym w nim zmienić taktowanie domyślne, wiem, że jest taki program NVIDIA X-BIOS Flash czy jakoś tak, ale nie pamiętam jak się obsługuje zmianę domyślnego i startowego taktowania. Dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Poprostu bic w twarz. Nawet FAQ nie przejrzeć http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17158 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 widziałem tamtą stronkę, ale jak edytuje BIOS w pliku to zmiana taktowania jest zablokowana w tym programie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 tto mogłeś odrazu pisać, że próbowałeś opisaną metodę, to łatniej by było coś doradzić i nie byłbym takie niemiły. Spróbuj X-bios editor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 też nie pomaga :( taktowanie pamięci jak i GPU jest zablokowane btw: ja nie chce zmieniać taktowania przez BIOS w poziomie Windows, a po prostu mam plik a380.rom z taktowaniem 475/930 MHz i chce zmienić taktowanie w nim na nieco mniejsze, kolega potrzebuje po prostu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...