Rendar Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem p4 1.8 i przestwiłem fsb na 133, procek chodzi na 2.4 i temperatura w stresie przy boxowym coolerze wynosi 58C, czy to nie za dużo, może warto zakupić Volcano 7+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 TEMP. w normie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem p4 1.8 i przestwiłem fsb na 133, procek chodzi na 2.4 i temperatura w stresie przy boxowym coolerze wynosi 58C, czy to nie za dużo, może warto zakupić Volcano 7+ ?Temp. jest jeszcze w porządku, dodatkowo weź pod uwagę obecne upały. Jednak kupić Volcano zawsze można, napewno nie będzież załował, temp. powinna spaść dość znacznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a tak ogolnie tu uzyj przycisku SZUKAJ! jak to zawsze mawia Red XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kupiłem p4 1.8 i przestwiłem fsb na 133, procek chodzi na 2.4 i temperatura w stresie przy boxowym coolerze wynosi 58C, czy to nie za dużo, może warto zakupić Volcano 7+ ? Troche za duza temperatura (na boxie mialem max 54 stopnie na 2.7 GHz), jesli planujesz dalsze podkrecanie warto kupic V7+, naprawde sie oplaca - teraz na 2.7 GHz w Win mam temperature 30-35 stopni, a przy pelnym obciazeniu max 43 stopnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a tak ogolnie tu uzyj przycisku SZUKAJ ! jak to zawsze mawia Red XP Masz racje Krecio :) BTW nie Red XP a reed~XP 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...