CHECK-IT Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hi :) Mam w swym piknym wc (no jeszcze tylko 3 katody z angeli dosla i koniec roboty (nareszcie dam foty :P)) z destyylowaną wodą +kieliszek "czegoś mocniejszego :D" +plyn z podkreslacza (zielony+pomaranczowy=Wyszedl zolty.(Na poczaktu byl sam pomarancz pozniej dolalem zielonego)) No i wszystko jest ok z tym ze na poczatku jak byl ten pomaranczowy to on mi troszke pobrudzil weze i mam taki osad ktory reka moge zmyc.. W Bloku tez jest troszke tego shitu.. Macie jakis pomysl jak to usunac? Tzn chodzi mi co wlac.. dzisiaj ciepla wode + mydlo i nic to nie dalo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 ocet / kwasek cytrynowy / wrzatek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 CHECK-IT - rozmontowac uklad, do jakiegos sznurka przyczepic np. kawalek gabki i przeszorowac od srodka weze. Innego sposobu nie znam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 To da sie dobrze usunac tylko mechanicznie. Chemicznie mozna uzywac delikatnych odkamieniaczy, ale efekty nie beda az tak dobre. Na drugi raz nie dodawaj zadnych markerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...