xmin Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 hmmm czy tu nie jest cos dziwnego?? nigdy nie sprawdzalem tutaj nic- ale cos mnie dziwi- TO ZAZNACZONE dzis formatowalem komp- i nie wiem czy wczesniej tez tak bylo- co to teraz zrobic?? to r9800se@9800pro 8 potokow elegancko dziala- czy probl moze tkwic w omegach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielpiter Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Odinstaluj OMEGI zainstaluj stery normalne Calasyty i luknij. Ale ja bym nie wierzył w 3D Marka. Sprawdz to na AIDA :), albo SANDRA jeżeli nie pomoże i będzie w AIDA itp. ciągle 1.4 to...... chyba reklamuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziulek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 to jest wina 3dmarka2001 (u mnie jest identycznie) zerknij w info w 3marku 2003 i jest ok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...