MARIOSKARPA Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 jeden taki styknie i zrobi duży przdmuch w budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 to jak GSI , bedziesz sprzedawal choc jeden ?? jak tak to zapodaj cene to sie zastanowie :D Ostro sie zastanawiam :) Bo tak : w pracy stoi sobie taki fajny high tower :) , nie ruszany . Pasowały by tam idealnie nawet 4 :) tzn dwa wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace z przodu u gory i na dole , dwa wydmuchjace z tylu na górze i na dole :) Wtedy bede mial male tornado w kompie :) Ale jakby co to najpierw do Ciebie zawitam bo nei lubie allegro a żal żeby takie znalezisko jakby co trafiało w nieodpowiednie ręce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no spoko thx :D , może upchnął bym cos takiego w miejsce 3x5,25 :D , jakie to ma połaczenie, gołe kabelki czy jakąś wtyczkę ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Gołe dwa wiadome kabelki plus masa..... , zarobiłem standartową wtyczke jak do lampki nocnej :) Zobaczymy czy sie zmiesci w 3x5.25 napisze jak to zrobie jak juz mowiłem nie mam czasu narazie na grzebanie ............................:( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udało mi sie wsadzić jeden wiatrak :) Było troche problemów miedzy innymi taki że nie mieścił sie w plastik od przodu obudowy , więc nie jest na samym przodzie ale tak troche w głębi ...... Wentylator stał sie głośniejszy niestety :( , ale mając taka poprawe w chłodzeniu i to jeszcze za free można mu wybaczyć :) Zresztą zobaczcie sami............ Efekt w idle mialem 47 stopni (dziwnie to moje MSI odczytuje :( ) a teraz mam 36-37 !!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...