y4r0 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Mam windowsa Xp i jedyny program jakim udało mi sie uruchomić gry na PSXa (dokładniej Granta) jest Pcsx. Niesety nie wiem czemu mi nie wykrywa memorów gdy chcę dać SAVE mimo iż są załadowane (przynajmniej tak mi sie wydaje) ... Czy można gdzieś ściągnąć memory do Pcsx albo jak to mam skofiguraować żeby zaczęło działżć .... ?????? :roll: Będę wdzięczny za karzdom wskazóke :) Jęśli znacie lepszy emulator do PSXa i wiecie jak skonfigurawać żeby działął to nie mam nic przeciwko żebyście sieze mną podzielili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 epsxe jest najlepszym emulatorkiem psx. http://plepsxe.emufanatics.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dlaczego nikt nic nie pisze o emulatorze PS2,ktory podobmno emuluje dpobrze 90% gier?? PCSX2?? Odpowiadac mi tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 bo nie ma takiego emulatora ?? 90% gier ??, a w ktora da sie grac ?? LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 bo nie ma takiego emulatora ?? 90% gier ??, a w ktora da sie grac ?? LoL Jak nie ma jak jest.Sa nawet 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Grałeś w jakieś gry na nim ? NIE ? To nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo sie naczytaja i sami rozpowiadaja takie gupoty. Emulatory sa, ale narazie to grać sie na tym nie da. Odpalaja kilka tytułów ze schrzaniona grafika, predkosci 3fps i bez dzieku - miłej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Grałeś w jakieś gry na nim ? NIE ? To nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo sie naczytaja i sami rozpowiadaja takie gupoty. Emulatory sa, ale narazie to grać sie na tym nie da. Odpalaja kilka tytułów ze schrzaniona grafika, predkosci 3fps i bez dzieku - miłej gry. Dzis przetestuje to ci powiem co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Hydro2 tylko sie nie zdziw jak gierki w które bedziesz chciał "pograć" bedą chodzić z prędkością 2-5 FPS'ów a grafa bedzie wyglądać gorzej niż źle.Niestety takie są narazie możliwości tego emulatora i nic na to nie poradzimy, a szkoda. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak dopiero niedawno powstal pierwszy dzialajacy emulator dreamcasta, to latwo dojsc do wniosku kiedy zeumuluja PS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...