kaino Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 sub zero +blok wodny co otym sądzicie mam do kupienia sub zero nowe za 280 i podobno można zdjąci ten wiatrak i założyć blok co wy nato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 sub zero = wiatrak + mizerny tec. Myśle, ze nie warto. Za tą kwotę mozesz złożyc samemu znacznie lepsze chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ale tam jest peltier nawet *2 zasilacz impulsowy ja mam zamiar wywalić wiatrak założyci blok wodnyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ale tam jest peltier nawet *2 zasilacz impulsowy ja mam zamiar wywalić wiatrak założyci blok wodnyyAle ten Peltetier co tam jest kaszniasty ten zestawik byl fajny jak mialem PIII terez to raczej ciekawostka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...