Skocz do zawartości
$l@ven

Wydajny cooler do AMD do 70-80zl.

Rekomendowane odpowiedzi

Poczekaj na reckę Przeciwnika tu, na forum chłodzenia powietrzem.

Testowany będzie Pentagram FreeZone QC80. jego miedziano-aluminowa wersja z kontrolerem obrotów kosztuje 77, a bez niego 65. konstrukcja podobna do Zalmana 7000A AL-Cu, jednaego z najwydajniejszych coolerów na rynku.

Aha, będzie porównany do Spire Falcon Rock 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje dokladnie takie cooler jak w temacie, wydajny, cichy (sprawa drugozedna, bardziej cenie sobie wydajnosc), w cenie 70-80zl. Najlepiej zeby bylo to cos z kumputronika.

ja ostatnio kupiem GlacialTech Igloo Silent Breeze 462 III , http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=466 ... cichy, w idle mam 32 stopnie a po godzinnym prime95 miałem 41 stopni ... na batonie 2.5 pln :) nie podkręconym ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje dokladnie takie cooler jak w temacie, wydajny, cichy (sprawa drugozedna, bardziej cenie sobie wydajnosc), w cenie 70-80zl. Najlepiej zeby bylo to cos z kumputronika.

ja ostatnio kupiem GlacialTech Igloo Silent Breeze 462 III , http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=466 ... cichy, w idle mam 32 stopnie a po godzinnym prime95 miałem 41 stopni ... na batonie 2.5 pln :) nie podkręconym ...

...a jaką masz płytę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi