Skocz do zawartości
Rosio

Jaki odtwarzacz do samochodu z mp3?

Rekomendowane odpowiedzi

yo

chce sobie kupic jakies radyjko z mozlowoscia odtwarzania cdr/cdrw no i mp3 w cenie w granicach 300-400 pln, na allegro sa w tej cenie mediony i first'y co o nich myslicie o ktory z nich jest bedzie najlepszy :?:

btw

nie chce uzywanego

nie piszcie zebym dolozyl pare zlotych i kupil cos lepszego bo nie doloze, nie jestem zadnym audiofilem, ot po prostu che miec cos co odtworzy mi od czasu do czasu cdr/mp3 :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki masz teraz odtwarzacz? Moze lepiej kupic discmana z kaseta.

Co do tych oddtwarzaczy to nie ma roznicy co wybierzesz.

w samochodzie jest jakies radiomanetofon chyba z targu za hmm 70pln w sumie nie wiem bo samochod kupilem juz z tym radiem ale na oko to wlasnie gdzies tyle jest moze warte :?

btw

one sie troszeczke roznia parametrami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedno wiem na pewno

na pewno nie bierz Sony

moj szwagier wypakowal tausenda i szlag go trafia, bo za kazdym razem

jak wyciaga radio, musi programowac stacje radiowe

A co do Mediona, to mialem przez pewien czas i nawet niezly byl

Jak za ta cene to sie nie ma co zastanawiac, bo taniej nic nie kupisz, a wiecej kasy tez nie chcesz dokladac, wiec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yo

chce sobie kupic jakies radyjko z mozlowoscia odtwarzania cdr/cdrw no i mp3 w cenie w granicach 300-400 pln, na allegro sa w tej cenie mediony i first'y co o nich myslicie o ktory z nich jest bedzie najlepszy :?: 

Tych firm bardzo nie polacam, no chyba ze chesz zeby sprzed działal bardzo krótko, nie wspominajca juz po jakosci dzwieku i wykonania.

Popytaj na forum.tuning.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosio: tak jak już wspominano - przy takiej kwocie możliwej do wydania i takich firmach to bierzesz praktycznie ten, który Ci się podoba. Każdy z nich to prawdziwy chłam niestety, nawet jak nie jesteś audiofilem, ani wymagającym użytkownikiem. Po prostu po czasie (albo nawet od razu) będziesz miał więcej z tym problemów niż korzyści... A z tych co pokazałeś to mi się najbardziej podoba Model nr 1 ;)

Marcin_gps: po prostu twój szwagier ma "źle" podłączone radio. Przy każdym wyłączeniu odcinana jest pamięć i wszystko kasowane. Trzeba podłączyć podtrzymanie napięcia i wszystko będzie ok. No ale oczywiście to wina Sony :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosio: tak jak już wspominano - przy takiej kwocie możliwej do wydania i takich firmach to bierzesz praktycznie ten, który Ci się podoba. Każdy z nich to prawdziwy chłam niestety, nawet jak nie jesteś audiofilem, ani wymagającym użytkownikiem. Po prostu po czasie (albo nawet od razu) będziesz miał więcej z tym problemów niż korzyści... A z tych co pokazałeś to mi się najbardziej podoba Model nr 1 ;)

Marcin_gps: po prostu twój szwagier ma "źle" podłączone radio. Przy każdym wyłączeniu odcinana jest pamięć i wszystko kasowane. Trzeba podłączyć podtrzymanie napięcia i wszystko będzie ok. No ale oczywiście to wina Sony :lol: :lol: :lol:

Nie wiem jak on to podlacza, ale twierdzi, ze pamiec na stacje jest tylko gdy podlaczone jest zasilanie. Jak wyciaga radio, pamiec sie restartuje. Nie sadzisz, ze to troche dziwne :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyciaga cale radio to raczej dziwne to nie jest. Wyciaga sie sam panel. A jesli juz tak bardzo chce ciagnac cale radio ze soba to niech przylutuje do kabelka z pamiecia mala bateryjke 3v.

Jesli chodzi o radia wyciagane w calosci to chyba takie robi tylko grundig.

To co jest sprzedawane na allegro to masowka ktora nie kosztuje w zakupie nawet polowy tej ceny. Zastanow sie jak gra radio ktore kosztuje 150zl a jak gra radio ktore kosztuje 1000zl.

Ja mam JVC KD-SH 99R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi